Vind uw product bij ROBRI

Aangenaam! Wij zijn Robri, de servicegerichte elektrotechnische groothandel in de regio. Wij staan iedere dag voor onze klanten klaar met artikelen waar wij voor 100% achter staan. We zijn er om jouw bedrijf te helpen met artikelen voor de elektrotechniek met een uitgebreid assortiment. Dit doen wij sinds 1996. Daarnaast verzorgen wij ook de complete levering voor zonnepanelen en leveren we service op maat. Samen met jou bieden we oplossingen voor iedere klus.
De WAGO voorjaarsactie 2021 is vanaf 6 april verkrijgbaar bij ROBRI, de elektrotechnische groothandel. Dit jaar zit er een JBL draadloze Bleutooth hoofdtelefoon Tune 500 BT in het actiepakket.
- - - - - - - - - - - - - -
Verzekeraars kunnen inspectie, SCOPE 12, op zonnestroom als eis stellen. Sinds april 2020 is de SCOPE 12 richtlijn van kracht geworden. Stichting SCIOS heeft de SCOPE 12 richtlijn uitgewerkt..
- - - - - - - - - - - - - -
Iedere eerste werkdag van de maand wordt op robri.nl de WEBBOX geüpdatet. In de box vind je producten die relevant, scherp geprijsd en voorradig zijn. Klik op de afbeelding voor de actie.